Ak ešte stále váhaš, či prísť na Cliptime, tu je 5 dôvodov prečo by si to rozhodne mal urobiť:

  • Boh

Stretnúť Boha a stráviť s Ním čas je jeden z hlavných dôvodov prečo sa mladí rozhodnú každý rok zúčastniť Cliptime. Ak chceš aj ty vykročiť z každodennosti svojej viery, lepšie spoznať Boha a prehĺbiť svoj vzťah s ním, tak by si si mal Cliptime zapísať do svojho kalendára.

  • Spoločenstvo

Na Cliptime prichádzajú mladí z celej arcidiecézy. Môžeš tu stretnúť starých známych ale aj spoznať nových ľudí, ktorí sa tiež snažia kráčať svoj život spolu s Bohom. Bude to čas vytvárania a prehlbovania vzťahov, spinkovania sa a inšpirácie.

  • Modlitba

Modlitba je neodmysliteľnou súčasťou Cliptime-u. Počas víkendu budeš mať možnosť stíšiť sa v osobnej modlitbe alebo chváliť Pána spolu s ďalšími účastníkmi. V programe nebudú chýbať sv. omše a tešiť sa môžeš aj na adoráciu.

  • Prednášky a workshopy

Cliptime je aj o duchovnom raste a získavaní nových vedomostí a zručností. Budeš mať možnosť vypočuť si zaujímavé prednášky, nájsť odpovede na tvoje otázky či popustiť uzdu svojej kreativite.

  • Zábava

Počas Cliptime-u nebude čas na nudu. Celý víkend je pre teba pripravený nabitý program. Môžeš sa tešiť na párty, divadlo a množstvo nezabudnuteľných zážitkov. 

Tak neváhaj, prihlás sa a poď prežiť čas s Bohom a mladými v našej arcidiecéze 🙂